Fasadvård & fönsterputsning

En vacker fasad är en fröjd för ögat. Det är byggnadens ansikte utåt och man får se den ur sin bästa sida. Att hålla fasaden fin och i gott skick borde vara en självklarhet. Alldeles för många fasader är tyvärr antingen rejält nedsmutsade och täckta med sot från avgaser efter flera års tid eller angripna av alger. Både smuts och alger binder mer fukt vid fasadskiktet och kan i värsta fall medföra sprickbildningar, frostsprängningar och missfärgningar som följd. Vår kunniga och erfarna personal rengör fasaden och ser till att den är skyddad i många år framöver från slitage. Har du möjligtvis fått din fasad nerklottrad? Oroa dig inte. Vi tar bort klottret och ser till att fasaden är som ny.

Fönsterputsning

Fönster ska alltid vara rena så att de kan släppa in ljuset i hemmet eller kontoret. På så sätt bidrar fönstret till en bättre miljö, speciellt för dem som inte gillar att det är mörkt inne i huset. Tyvärr kan det vara svårt för den oerfarne att få rent fönstret, hur mycket man än polerar och putsar. Fönstret är högt beläget, ibland flera våningar upp, vilket gör arbetet svårare. Vi utför professionell fönsterputsning enligt dina önskningar. Oavsett om du är en privatperson eller företagskund som behöver få dina fönster tvättade kan du vara säker på att vi finns där för att hjälpa dig med detta. Våra fönsterputsare är erfarna inom olika typer av fönster, snabba och rengör dina fönster utan att lämna fläckar eller stänk efter sig. Med 30 års erfarenhet i branschen kan du lita på att på att vi gör ett riktigt proffsigt jobb. Har du några frågor eller vill du ha en offert på ett av våra arbeten är du varmt välkommen att kontakta oss hjälper vi dig.

Är du företagskund och vill bli avtalskund hos oss? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är flexibla och kan rengöra dina fönster och fasader vare sig det handlar om ett engångsarbete eller om våra tjänster behövs flera flera gånger om månaden. Vi utför arbetet efter dina önskemål och kan justera intervallen därefter.

Kontakta oss