Städ / sanering

Ska du flytta och behöver städa hemmet efter att ha bott där i åratal och slitit ner det med tiden som har gått? Städsanering är en jobbig och långdragen process som många helst vill slippa göra själva då det omfattar en rad med saker som måste göras. Förutom städningen behöver hemmet sedan rengöras, möbler behöver flyttas ut och i många fall behöver de forslas bort och kastas vid närmaste återvinningsstation. I det fallet bortforsling ska göras säger det sig självt att en större skåpbil behövs för att forsla bort de större möblerna och det är inte något som gemene bostadsägare har. Dessutom kan det tillkomma en del andra saker som måste göras. Det är här vi kommer in i bilden. Vi ser till att du slipper göra allt detta. Du behöver inte oroa dig för städsaneringen. Vi har stor erfarenhet av grovstädningar och saneringar. Med vår kompetens och erfarenhet inom området kan du känna dig trygg med att vi levererar det du efterfrågar – ett proffsigt utfört arbete, där vi tar hänsyn till känsliga möbler som ska flyttas med till nästa hem eller om lägenheten behöver en nikotinsanering då lägenheten har bebotts av rökare. Vi kan hjälpa till med bortforsling av skräp/möbler m.m. och vi har all utrustning för att se till att ett riktigt proffsigt arbete utförs.

Vi rengör ditt kontor och tillhörande ytor

Vår personal har en stor kompetens, är pålitliga och effektiva. Med det i bagaget kommer de göra ett proffsigt arbete som kommer göra dig nöjd. Dessutom utför vi på Fixit I Värmland ett flertal olika tjänster inom städsanering. Förutom byggstädning och nikotinsanering kan vi även erbjuda kontorsstädning för ditt företag och även trappstädning som också är av hög vikt då det är det första intrycket för besökare. Vi ser till att ditt kontor är fint och fräscht från första steget in i byggnaden ända in till kontorsytan. På så sätt känner sig dina besökare mer välkomna och trivs mer i sin vistelse i ditt kontor. Vi anpassar våra tekniker och städmetoder utefter varje specifikt trapphus för att garantera bästa resultat. Med 30 år i branschen har vi definitivt finslipat våra metoder och tillvägagångssätt.

Är du företagskund och vill bli avtalskund hos oss? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är flexibla och kan rengöra ditt kontor med tillhörande trapphus vare sig det handlar om ett engångsarbete eller om våra tjänster behövs flera flera gånger om månaden. Vi utför arbetet efter dina önskemål och kan justera intervallen därefter.

Kontakta oss